S tymi trenkami to bude problem. Asi mas nainstalovany plugin, ktory skryva tvoje trenky. Nieco na sposob CloakMyTrenkies. Alebo je tu druha moznost, ze ziadne nemas.
376. 01:31:16 |
Coin
NUBIAN a ked mi napises ake mam na sebe trenky tak poviem ze si fakt dobry:).................. .........................
375. 01:30:21 |
simio
...a mozem vediet ze ako si na to prisiel ze on je profik.To sa da ako prosim ta zistit,ked clovek pise taketo veci
....ale prepacis nam vsakze
374. 01:30:11 |
Coin
NUBIAN... Pozor aby som sa nenahneval ja, ze sa hrabes v mojich veciach do ktorych ta je nic... :)
nech zije upc chello cz, nech zije firefox1.5 a tvoje rozlisenie 1400x1050.. mne bolo hned jasne, ze si profik
372. 01:26:20 |
Coin
Vies co je sranda... ???Ze na tej luke ma porazi takmer kazdy!!!! Vazne...zafuka vietor,nerovnost terenu a som mimo...Normalne hroza ked niekomu poviem ze to hravam uz dlho a on ma potom porazi cez branku:)
371. 01:23:21 |
Coin
Nubian.... ty si asi nepochopil ze toto divadielko bolo len tak zo srandy,chceli sme sa pobavit a porozpravat o sporte z inej perspektivy a ty si sa bohuzial priplietol... Nehnevaj sa ze sme si robili srandu ale JA a SIMIO hravame tiez bedminton..A uz niekolko rokov...
mate strasne vela otazok, a mrzi ma, ze nemozem takto v neskorych nocnych hodinach odpovedat..
ked si precitate pozorne blogy, alebo si pozriete slovenske linky, oni tam maju aj pravidla.. ale to je pisany text
dalsie otazky a requesty tak napiste nubian(a)ibadminton.sk, kde (a) je zavinac
369. 01:14:57 |
Coin
NUBIAN a preco ty nam nepovies ake to je...Ty si profik? Ako dlho hrajes_? Mna ten sport fakt zaujima ale nestretol som sa s nikym kto by to hraval profesionalne.... Ty si ktory v rebricku alebo ako sa to boduje???
Coin:
je mi to luto, ale admini nestihaju robit v takych davkach, aby tu na webe bolo jasne vysvetlene, ako sa ten bedminton vlastne hra.. stranka bezi necele dva mesiace a este sa to "nespravilo", ale planuje sa, len to chce cas
367. 01:11:13 |
simio
presne coin,spravne-mas uplnu pravdu...hraje sa tu neviem na koho obvinuje nas,ze berieme drogy ,ale on sa nepochvali,ze ci to hraje alebo vie iba kritizovat
simio: ja tu niesom od toho, aby som niekoho sprdaval, ale ked chces vediet o mne viacej info, pozri si dokladne spoje -> komunita :)
a na luke som hral raz v zivote
365. 01:08:26 |
Coin
To je strasne,namiesto toho aby nam povedali ako sa ten begmintom vlastne hra a opisali nam turnaje a kolko urobia,to nas len sprdne a odide.... Kde sa to mam dozvediet ked nie na strankach o tomto sporte??????????????????????????????????????????????????????
364. 01:00:10 |
simio
.....si este tu nubian ci uz nie??si prisiel nas len sprdnut??
ty tiez hras bedminton,ked ano ako dlho??nieco mi viac o sebe napis.vopred dakujem
363. 00:56:41 |
simio
..kde sme to skoncili coin...uz je dlho zraneny,ako dlho uz hrajes...hrajes iba vonku alebo chodis aj niekde do telocvicne
sa mi paci ze mame spolocne zaujmi
362. 00:53:08 |
simio
no je to take polo amaterske,ano dost ma to bavi...a ty to hravas profesionalne alebo nie
Podla mna by nas nevyhodil ved to nie je az take strasne-ci ano
simio:
ja som tu len taky uzivatel, ale ked pride admin, tak treba to zakamuflovat, aby to tu nepovymazaval :) ale z tvojich prispevok vycitavam, ze asi tento sport hravas na amaterskej urovni, a bavi ta
360. 00:49:18 |
Coin
NUBIAN ... ale ved som nenadaval...tam sa mi objavili hviezdicky pri slove P I S K V O R K Y......
359. 00:48:14 |
Coin
NUBIAN ... ty hravas begmintom?? Prosim ta,kolko je treba dat odpinkov aby som si mohol povedat ze som dobry? Nebud nahnevany,ved my sme si len tak pokecali a zoznamili sa...ved to je predsa normalne nie?Preco hned drogy?
358. 00:47:34 |
simio
ale ja nechcem ist prec,ved sa bavime o bedmintone ci nie-porovnavame si zazitky
a ty si kto nubian,ani sa nepredstavis len kritizujes
ved zapoj sa nie??
coin: ok, ale bez nadavok, dik
a vacsina bedmintonistov je hakliva na to, ze zle vyslovujes, a pleties "g" s "b"
ale inak cafte
356. 00:46:00 |
Coin
NUBIAN ved sme sa bavili o begmintone... Ale ak to vadi tak pojdeme prec...???
355. 00:43:04 |
simio
..ooo tak to mi je luto,ale ved niekoho nahovoris urcite,alebo ved stred a vychod nieje az tak daleko!!
my sme 10 co chodime spolu trenovat,a stale sa zlepsujeme..dufam,ze nam to vydrzi
Podzrav potom kamarata ,ze nech sa co najskor vylieci
vy berete drogy? :) co takto si ist pokecat niekde na azet alebo irc? kokos.. no neviem, ci toto tu vsetko neprefiltrujem, keby ste sa aspon o bedmintone viacej bavili :)
353. 00:40:45 |
Coin
ja to teda necham na tebe... Kedy mozem teda prist__???Mozem ale len vikendy pretoze cez tyzden robim domace ulohy a teraz musim otcovi na poli cosi...
352. 00:38:37 |
Coin
Ja by som bol rad najlepsi a prekonal vsetky rekordy, ale to musim este trenovat a nemam skym... kamarat uz nechce hrat pretoze ked sme hrali naposledy a pinkol som mu trosku viac dozadu,utekal vzad,hlavu mal hore a vytkol si clenok v jame... Ja neviem ...
351. 00:36:32 |
simio
co ja viem tenis ..nejak sa moc do toho nehriem ,hrala som ho sice len raz ale to mi uplne stacilo-trapas jak ono,nerada na to spominam
350. 00:35:08 |
simio
..myslela som ze mas lepsiu fantaziu--ved preco by sme nemohli spolu prekonat ten tvoj rekord v odpinkavani??..boli by sme mozno najlepsi na slovensku
349. 00:32:23 |
Coin
A aku protisluzbu by si chcela??? Ja by som si z tebou zahral ten tenis,kupil by som lopticky a raketu pre teba poziciam od suseda...!!!
348. 00:31:16 |
Coin
he he... to by mohlo byt zaujimave..Skus pritom spievat,to by z toho mohol byt aj kulturny zazitok:) Tenis je fajn ked mas protihraca alebo tie penove lopticky...to potom nic nezburas:) Ok,dohodnime sa....ale to by si ma mohla popritom previest Kosicami???