No to je dost, ze si spat, mohol by si aspon napisat, ze ako bolo v tom Polsku, ze ake miesto sa Ti najviac ratalo a ci si videl krajsie dievcata v autobuse, alebo mimo autobusu. Alebo, keby sa Ti toto nechcelo, tak aspon, ze aky bol vcerajsi trening, co? Hehe. Ale uz sa radsej pripravujem na pomstu.
Takze po tyzdnovej pauze som o5 s5 (skratka opať spať).. musim priznat, ze uvedena pauza mi pomohla si oddychnut, no je na case sa vratit do normalno-nenormalnych kolaji
V buducnosti (koncom aprila) plaujem vykonanie nejakych zmien, no vidim to tak najskor v priebehu piateho mesiaca, kedy este nebude skuskove obdobie :)
Ak by som mal nasmerovat diskusiu, tak by som navrhol, ze by sme sa zlozili na nejake iBadminton-ove tricka, ktorej farebnost a filozofia by bola v style farieb tejto stranky (podklad asi biely)
19. apríl 2006
556. 19:44:01 |
grandfather
Uz stari Zahoraci vedeli, ze kazde cudo trva "enem tri dny". Potom treba "dalseee".
Takze aj clanky treba take pisat. Az take, ze to potom u citatelov vyvolava epilepticke zachvaty. Potom nuda nebude. Zatial odporucam takuto perlu: http://tokiohotel4ever.blog.cz/
555. 18:47:36 |
general
Aaaaale prd......
Bez nubiho aj s nubim je to tu stale take isteeeee......
Ten zakaz ma az do piatku nie...???
No dnes som sa s nim bavil na treningu a povedal ze uz slintaaaaaaaa za compom 8)
ale aspon zacal behat ked nema co doma robit
554. 14:16:58 |
5u5p3ct3a
a to uz preco ? zle sa uci alebo co ? :D ja som zakaz nemal ani nepametam. A ako vidim ziadne novinky tu niesu :( , bez nubiho by to tu asi zapadlo praxom ;)
553. 13:23:42 |
ormanTOgeneral
podme ohovarat pana tejto stranky,samozvaneho krala nubiana:) kedze ako vsetci vieme ma do zajtra zakaz colen kuknut sa na pocitac a to nehovorim o tom ze by ho aj zapol:)
18. apríl 2006
552. 17:57:42 |
general
No co je .....????????????????
Niak sa tu zastavila diskusia............
Zhodnotim to tak ze dost nuda............
13. apríl 2006
535. 11:24:05 |
general
Tak konecne som sa aj ja zapoil trosku do obohacovania tejto stranky...Napiiiiiiisal som prvy prispevok 8)
ale nesmejte sa
12. apríl 2006
531. 22:03:15 |
Tinker
Ja som mal jednotku z hudobnej vychovy, ale spievat vam tu nebudem. :)
shorty, posli mi maila, alebo sa ozvi cez icq... tam pokecame a ak dospejeme k tomu, ze chces login, tak ti ho vytvorim.. nasledne dostanes tam dalsie vyhody suvisiace s loginom
a ja som mal zo slohu iba raz v zivote jednotku :)
525. 11:54:38 |
shorty
no ak sa mi dostanu prava na prihlasenie a vytvaranie prispevkou mozno by som nieco mohol splodit ... zo slohu som mal stale jednotku :) a aj som bol na mieste cinu obidva dni od zaciatku az dokonca
10. apríl 2006
520. 20:09:24 |
Roland
Na U19 som nebol. Takze nemam o tom co napisat. Vysledky som tiez este nevidel. A celkovo neviem, co by som o tom napisal. Musi stacit toto: Absolútny triumf Prešovčanov. Prešovčania získali všetkých päť titulov.
Proste opakovat doslovne to, co je na zvazovej stranke sa mi nechce.
Hodil by sa prispevok od niekoho, kto bol priamo na mieste cinu.
519. 19:52:42 |
enjoy tinker
velmi rad ale ja sa nemam ako zapajat do debaty ohladom toho ak osa pojdu vsetci blavaci najeb.t niekde do mesta:) takze asi tak.ale mam otazku..kedy bude blog o MSR U19??http://www.ibadminton.sk/images/smileys/33.gif
518. 18:58:53 |
Tinker 2 enjoy
Tak nebud pasivny a nieco zaujimave zacni pisat TY. Ostatni sa mozno pripoja.
517. 18:50:30 |
enjoy
no nebolo by zle keby sa tu rozbehla nejaka zaujimava debata:) ked uz som si dal tu robotu sem ist kuk tak nech sa tu aj nieco docitam:)
riesili by sme v prvom rade neriesitelne, a potom vsetko ostatne :) a bolo by naaaam faaaaaaajn
08. apríl 2006
500. 15:38:56 |
vanessa to coin
ešte by ma zaujímalo, kto je ten Danbad (ospravedlnujem sa za prípadné skomolenie)
No ja by som velmi rada išla..... aj ked na pivko moc nie som :)
499. 14:17:59 |
Coin for Vanessa
Jasne,tak dnes vecer uz padol nejaky navrh...Pocitame s tebou,ormanom a s kazdym kto sa chce bedmintonovat pri pive... Ja do mesta vyrazam s Danbadom takze mne alebo jemu volajte,piste a faxujte....
498. 14:15:34 |
Coin for Orman
Tak ja som sa dozvedel oco ide ale ako vies,vzdy sa drzim hesla...nieje umenie pit ked ti chuti ale ked ti nechuti,je umenie prekonat odpor :) Takze ako vyhovorku to neberiem:)
07. apríl 2006
497. 15:14:10 |
orman to all
tak sa zapajam aj ja po dlhej dobe...sa to tu poriadne rozprudilo ako vidim;) vidim tu aj druhov z zlato-cesko-rucickovskej zeme:) ja sa ziadnej akcii nebranim ale po vcerajsku by som bol radsej za ten trening:)) tymto pozdravujem vsetkych ktory vedia o co ide;)
06. apríl 2006
496. 21:31:37 |
vanessa to coin
keby sa chcelo ísť na nejaký ten drink, ja by som bola za....
Mohli by sme zavolať aj ludmilu a aj ostatných a zopakovať akciu z manany.... vtedy sa mi fakt páčilo....
rekordna udalost:
prave jeden z nasich adminov dostal v poradi magicky okruhly banan s id c. 250, a vsetci sa s nim tesime :))
otazkou vsak ostava, ci si ho zapricnil sam, alebo je to len vlastnost systemu, ako vravi bill
493. 14:22:47 |
grandfather to Tinker
Bodaj by nam tu nasu omladinu kazil hoci aj 7xtyzdenne. Len neviem ci by ho z toho pepka nepekne klepla ... Asi si bude musiet dat konsku davku nejakeho sedativa.
492. 12:34:56 |
Tinker To GF
Trening bude. Ale nie taky, kde by som pustil Coina a riskoval, ze nam pokazi mladez.
491. 12:08:54 |
grandfather
to Coin & Tinker
Rad sa pridam. Na drink ... s trenovanim by to bolo asi horsie. Jedine, ze by som ukecal Juniora. V piatok fakt nebude trening?
489. 11:48:02 |
Tinker2Coin
No mozno bude zaujem aj o ten drink. Musis dat ostatnym cas, nech sa mozu vyjadrit.
V piatok trening nemame, takze bude nutne si vybavit trening individualne. A piatok mi aj tak nevyhovuje.
488. 11:41:21 |
Coin for Tinker
A preco som si myslel ze bude zaujem hlavne o ten drink:) Uvidim co sa stym da urobit... Kedy mate v piatok trening? tak
487. 11:20:30 |
Tinker
Ak ta vyzva platila vseobecne, tak na ten trening by som sa asi nechal ukecat, ak je zaujem aj o takeho hraca ako som ja.
486. 11:07:39 |
Coin to BA
Cia,...cez vikend som v BA,nedame nejaky drink ,pokec,popripade trening???..... Vanessa...co doucko? Piatok,sobote,nedela,pondelok...staci si vybrat...